Hoe ‘BE AWARE’ outdoor sports gebruikt om de planeet te redden

De wereld verandert, en niet ten goede. Vervuilde oceanen en enorme temperatuursveranderingen vormen een bedreiging voor onze mooie planeet en haar bewoners. In 2023 is ‘BE AWARE’ opgericht als een initiatief van X-Sports Lifestyle om een verschil te maken. Met onze liefde voor outdoor sports nemen we het op ons om mensen bewuster te maken en te redden wat ons dierbaar is.

Om onze planeet te helpen, de plek waar we plezier hebben en genieten van het leven, besloten Stijn en Matthijs ‘BE AWARE’ te starten. Een bedrijf dat mensen bewust probeert te maken van de schade die aan de natuur wordt toegebracht en dit wil tegen gaan met hun producten. Elk verkocht product draagt bij aan een betere wereld door tot 50% van de winst te doneren aan goede doelen die onze missie steunen.

“Have fun, just be aware”: het motto van ‘BE AWARE

Maar terwijl we bewustzijn creëren rond dit serieuze onderwerp, willen we niet dat mensen vergeten plezier te hebben en te genieten van het buitenleven. We doen dit door te laten zien hoe je plezier kunt hebben in de buitenlucht, terwijl je je bewust bent van het belang van het behoud ervan. Want er is niets belangrijker in het leven dan plezier maken en genieten. Vandaar ons gezegde: “Have fun, just be aware”.

Van sneeuwloze bergen tot vervuilde oceanen: ‘BE AWARE’ brengt serieuze onderwerpen met humor

Met scherpe humor en (sur)realistische beelden proberen we mensen de ogen te openen en te laten inzien wat de situatie is. Geen sneeuw meer in de bergen, smeltende ijskappen en vervuilde oceanen die het zeeleven vernietigd, zijn onderwerpen die we via onze producten aansnijden. We willen mensen bewust maken van wat er nu gebeurt en wat ze kunnen doen om het allemaal ten goede te veranderen. Door een product van ‘BE AWARE’ te kopen, maak je direct een verandering mogelijk.

Shred for a Cause

Maar we willen niet dat mensen denken dat we alleen maar preken over de ernst van de situatie. Integendeel, we willen laten zien hoe je plezier kunt hebben en tegelijkertijd een verschil kunt maken. Want laten we eerlijk zijn, wat is er leuker dan het shredden van de bergen en golven, terwijl je ook nog eens de planeet redt?

Dus join the movement en word een ‘BE AWARE’ avonturier. Door jouw avonturen op een duurzame manier te beleven, draag je direct bij aan het behoud van onze planeet. En wie weet, misschien zien we binnenkort wel weer sneeuw op de bergen en schone oceanen vol met leven.